2010.08.23.
17:39

Írta: Balduin

Római utórezgések

Reggel beletúrtam a farmerzsebembe, és a papírzsepik között valami megakadt a kezemben. Egy szalvéta volt, Blue Ice Gelato cégfelirattal. A szívem majdnem megszakadt, hirtelen száz kilométereket repültem a Piazza Campo de' Fiorira, éreztem annak a hihetetlen finom barackfagylaltnak az ízét.

Aztán bent a Belvárosban sétálva már a Karl Lueger Platz környékén hirtelen egy szirénázó mentő süvített el, hangja a római mentőké volt, valahol távol a Corso Vittorio Emmanuelén. És most az immént egyetlen halk harangkongás megint átrepített az Alpokon, amikor azokon a gyönyörű római délutánokon, amikor sosem tudtam megállapítani, hogy az a halk egyetlen kongás melyik közeli templomból jöhetett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valamiut.blog.hu/api/trackback/id/tr422241704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása